Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhvaćen je

Drogirao 13-godišnjakinju, silovao je u zahodu noćnog kluba i sve snimio: Gnjusnu snimku slao je okolo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trinaestogodišnja djevojčica koja je silovana prošlog vikenda u WC-u noćnog kluba prethodno je drogirana, pokazao je pozitivni rezultat brzog testa. Kazala je da se ničeg ne sjeća, a silovatelj ju je doslovce izbacio na ulicu.

Muškarac koji je prošle nedjelje u kafiću u Bečkom Novom Mjestu drogirao, a potom u toaletu silovao 13-godišnju djevojčicu uhićen je, potvrdila je policija. 

Gnjusnu snimku silovanja preko društvenih mreža poslao je većem broju ljudi. 

Identitet osumnjičenika nije objavljen u javnosti, ali je glasnogovornik policije Johann Baumschlager potvrdio da je u pritvoru. Očekuje se da će regionalni sud u Bečkom Novom Mjestu u četvrtak odlučiti hoće li osumnjičeniku odrediti istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašan zločin Milena je silovana i pronađena na livadi, umrla je od teških ozljeda: Uhićen vratar nogometnog kluba

Trinaestogodišnja djevojčica koja je silovana prošlog vikenda u toaletu noćnog kluba prethodno je drogirana, pokazao je pozitivni rezultat brzog testa na drogu. Žrtva je kazala da se ničeg ne sjeća nakon konzumacije pića pa se pretpostavlja da joj je silovatelj u njega ubacio drogu, piše Vienna Times

Prema informacijama iz noćnog kluba, djevojčica je u njega navodno ušla s lažnom osobnom iskaznicom. Poslije stravičnog zločina silovatelj je 13-godišnjakinju bez jakne izbacio na ulicu.

Javno tužiteljstvo u Bečkom Novom Mjestu u okviru istrage o silovanju i teškom zlostavljanju maloljetnice naložilo je i objavljivanje fotografije osumnjičenog. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene