Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pedofil priznao krivicu

Monstrum za silovanje djece dobio 35 godina zatvora: Nakon izlaska na slobodu bit će kemijski kastriran

Ryan Clark
Ryan Clark Foto: Tangipahoa Parish Sheriff's Office
Osuđeni silovatelj djece iz Louisiane osuđen je na 35-godišnju kaznu u zatvoru te će po izlasku iz zatvora biti kemijski kastriran.

Ryan Clark (34) iz Louisiane , 1. ožujka priznao je silovanje i seksualno zlostavljanje nad maloljetnicom mlađom od 13 godina. Clark je policiji prijavljen 16. srpnja 2020. godine, a prijavila ga je osoba kojoj se žrtva povjerila.

Žrtva je rekla kako je zlostavljanje trajalo više od godinu dana, a nakon njezine izjave, ubrzo je otkriveno da postoji i druga žrtva.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhvaćen je Drogirao 13-godišnjakinju, silovao je u zahodu noćnog kluba i sve snimio: Gnjusnu snimku slao je okolo

Pročitajte i ovo Ilustracija Nanijela golemu štetu Optužila muškarce za silovanje i premlaćivanje, ali je osuđena nakon što je isplivala šokantna istina: Uzela je čekić...

Clark je priveden 17. srpnja 2020. pod optužbom za seksualno zlostavljanje maloljetnice. Prije nego što je priznao krivicu bio je osuđen za zlostavljanje maloljetnice zbog oralnog seksa na javnom mjestu te je 2021. u zatvoru proveo 228 dana.

Clark će u zatvoru provesti ukupno 35 godina, s tim da će prvih 25 odslužiti bez mogućih povlastica. Po izlasku iz zatvora Clark će biti kemijski kastriran, upisat će ga se u registar seksualnih prijestupnika te će mu se sva roditeljska prava oduzeti, rekao je tužitelj Scott M. Perrilloux za Fox News.

Kemijska kastracija provodi se injekcijama čiji sastav smanjuje seksualni nagon muškaraca i snižava razinu testosterona. U Louisiani je uvedena 2008. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene