Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAŠLI GA BEZ SVIJESTI

Čopor pasa napao 7-godišnjaka, preminuo je od težine ozljeda: Majka završila u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dječak je umro, a njegova majka hospitalizirana je nakon što ih je napao čopor pasa.

Strašan slučaj dogodio se u subotu poslijepodne oko 17:51, kada su policajci iz policijske uprave Fort Hall u Idahu poslani u dom Fort Hall nakon što su zaprimili dojavu o dječaku kojeg je napalo više pasa i koji je bio bez svijesti. Dječak je imao sedam godina.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Gillian Donagh Ostat će bez prihoda Pas ugrizao prolaznika, vlasnica bi zato mogla ostati bez posla

Policija Fort Halla izvijestila je da su dvije žrtve, majka i sin, odvedene u Medicinski centar Portneuf u Pocatellu. Dječak je preminuo u bolnici.

"Četiri psa koja su sudjelovala u napadu bila su dva rotvajlera i dva mješanca", poručila je policija, piše ABC News.

Vlasti su usmrtile sva četiri psa nakon napada, a vlasnici pasa optuženi su za 15 kršenja Uredbe o životinjama plemena Shoshone-Bannock, uključujući žestok napad životinja i cijepljenje protiv bjesnoće.

Pročitajte i ovo Pas: Ilustracija - 5 POBJEGAO IZ DVORIŠTA Stručnjak o slučaju psa koji je ugrizao djevojčicu: Najčešće napadaju iz dva razloga

Pročitajte i ovo Vlasnik psa koji je izgrizao djevojčicu - 3 BIO JE PIJAN, A PAS JE POBJEGAO Vlasnik psa koji je ugrizao djevojčicu (5) za nogu: "Daj odje*ite!"

"Željeli bismo zamoliti javnost da poštuje privatnost obitelji u ovom trenutku", rekla je potpredsjednica Donna Thompson iz Poslovnog vijeća Fort Halla (FHBC).

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene