Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIO JE PIJAN, A PAS JE POBJEGAO

Vlasnik psa koji je ugrizao djevojčicu (5) za nogu: "Daj odje*ite!"

Vlasnik psa koji je izgrizao djevojčicu - 3
Vlasnik psa koji je izgrizao djevojčicu - 3 Željko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 9 Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 9 Foto: Željko Puhovski/Cropix Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 8 Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 8 Foto: Željko Puhovski/Cropix Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 7 Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 7 Foto: Željko Puhovski/Cropix Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 6 Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 6 Foto: Željko Puhovski/Cropix +7 Vlasnik psa koji je napao djevojčicu - 5 Galerija 1/12 >>
Robert H. vlasnik je psa koji je u četvrtak u popodnevnim satima pobjegao iz dvorišta i ugrizao djevojčicu. Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog tzv. dovođenja u opasnost opće opasnom radnjom.

U trenutku kad mu je pobjegao pas Robert H. je u krvi imao čak 4,07 promila alkohola, a u subotu nije bio raspoložen za razgovor s novinarima kojima je odbrusio: "Daj odje*ite!". Rekao je da će podići tužbe jer se "pišu neistine", no svoju stranu istine nije želio reći.

"U čemu je problem? Ja nemam izjave nikakve. Sve što je policija rekla... Sve što je snimljeno je tajno i nemamo razgovora o tome. Vi snimajte koliko hoćete", rekao je novinarima Jutarnjeg koji su došli u Kustošiju i razgovarali sa susjedima.

Susjedi za psa Medu kažu da nikada nije napadao ljude i da ga se nisu bojali. Kako kažu susjedi, Medo je i prije znao lutati bez nadzora, i najmanje dva puta napao je pse koje je susreo na ulici, no nikada nije napao ljude.

Pročitajte i ovo Ilustracija VLASNIKU KAZNENA PRIJAVA Strava u Zagrebu: Pas pobjegao pijanom vlasniku iz dvorišta pa ugrizao dijete

Rekonstrukcija incidenta

Napadnutu djevojčicu su liječnici pregledali u Klaićevoj i pustili je na kućnu njegu uz antibiotike i anelgetike.

Ona se prije napada s tetom šetala Kustošijskim vencem.

Vlasnik je vikao na psa da se vrati u dvorište.

"Pas je najprije prišao djetetu s leđa te skočio na njega pokušavši ga ugristi za leđa, no nije uspio zbog jakne. Teta je tada podigla djevojčicu u zrak, a pas je misleći da je u pitanju neka igra ugrizao dijete za lijevu nogu, na sreću ne jako. Čuvši vrisku, susjedi su pohitali na cestu, a jedan od njih navodno je uzeo nož kako bi otjerao psa", javlja Jutarnji.

Pročitajte i ovo Vatrogasci pronašli tijelo dok su gasili požar kuće - 3 OČEVID U TIJEKU Tragedija u okolici Zagreba: Vatrogasci gasili požar pa u kući pronašli tijelo muškarca

Medo je, piše spomenuti list, završio u karanteni azila za životinje u Dumovcu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene