Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve poslali detektivima

Otkriveno zašto se pretraživalo cijelo jezero u slučaju nestale Maddie: Britanski par naišao na uznemirujući prizor

Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: Afp
Par iz Velike Britanije naišao je na improvizirano svetište na mjestu gdje je nestala Madeleine McCann.

Britanski par rekao je da su uočili improvizirano svetište nestale Madeleine McCann u rezervoaru koji je policija pretraživala prošloga tjedna. Par umirovljenika navodi kako je na svetište naišao samo sedam mjeseci nakon što je Maddie nestala.

Pročitajte i ovo Potraga za Madeleine McCann - 5 Objavila policija Okončana iskapanja kod portugalskog jezera u sklopu istrage nestanka malene Maddie

Prizor na koji naišli jako ih je uznemirio, a sve su odmah poslikali i poslali portugalskim detektivima, no nikada nisu dobili odgovor, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Dragan Primorac, znanstvenik - 1 Nestala prije 16 godina Forenzičar Dragan Primorac za Dnevnik Nove TV o potrazi za djevojčicom za koju zna cijeli svijet: "Oni jedini mogu jamčiti da se može utvrditi identitet"

Svetište se sastojalo se od kamenja postavljenog u obliku strelice koja pokazuje prema mjestu za piknik koje je prošli tjedan prekopala policija. Na improviziranom spomeniku nalazio se veliki kamen na kojemu je bio buket cvijeća i fotografija otete Maddie.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene