Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA 14 DANA

Ništa od otvaranja kasina i kladionica u Istri? Županijski stožer uputio zahtjev za odgodom odluke

Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije
Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Foto: DNEVNIK.hr
Istarski stožer poslao je zahtjev za odgodu Nacionalnom te bi se kladionice, kasina i automat klubovi u Istri otvorili tek za 14 dana.

Kako je i sam predsjednik županijskog stožera, Dino Kozlevac, već i najavljivao, upućen je zahtjev za odgodu ponovnog rada kladionicama, automat-klubovima, casinima i kladomatima.

Naime, novim popuštanjem mjera dozvoljava se rad svim ugostiteljskim objektima koji mogu posluživati svoje proizvode isključivo ''za van'', otvaraju se fitness centri, teretane i automat klubovi, casina... Istarski stožer smatra da zbog trenutne epidemiološke situacije, to bi bilo povećanje rizika s obzirom na pojavu novih sojeva koronavirusa u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Luka Burilović (Foto: Dnevnik.hr) ŠIMPRAGA ODLAZI S FILOZOFSKOG Napravljen prvi korak prema smjeni Borasa? Burilović nakon maratonske sjednice: "Savjet je od rektora zatražio da točku o stanju na Sveučilištu stavi na dnevni red Senata"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OGORČENI ODLUKOM STOŽERA Mnogi ugostitelji kažu da neće otvoriti svoje kafiće kako bi prodavali kavu za van. Ovo su njihovi razlozi

''U konzultaciji sa županom i gradonačelnicima Istarske županije, temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o postepenom opuštanju mjera na području županije, a radi očuvanja trenutno stabilne epidemiološke situacije i planiranog otvaranja školskog sustava u sljedećem razdoblju, te istovremeno izbjegavanja povećanja rizika koji je povezan s nepovoljnom epidemiološkom situacijom u okruženju i pojavom novih sojeva koronavirusa - Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o zahtjevu prema Nacionalnom Stožeru za odgodu primjene Odluke Nacionalnog Stožera na razdoblje od 14 dana, a koja se odnosi na rad kladionica, kladomata, automat-klubova i casina - na području Istarske županije'', izvijestili su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene