Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra epidemiološka situacija

Istarski stožer odlučio: Od 22. veljače i srednjoškolci na nastavi u razredima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području te županije u II. polugodištu od 15. do 22. veljače.

Iz Stožera su izvijestili kako je, s obzirom na epidemiološku situaciju i uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača odlučeno da učenici viših razreda osnovne škole od 15. veljače dolaze na nastavu u školu.

Pročitajte i ovo Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Popuštanje mjera Kako su i najavili: Istra i službeno zatražila otvaranje terasa kafića od 1. ožujka Slika nije dostupna Za niže razrede i maturante Nakon dugog zatvaranja otvorili vrtiće i škole, razmatra se cijepljenje djelatnika: "Moramo biti na oprezu"

Do 22. veljače svi razredi srednjih škola nastavu će se pratiti po modelu C, odnosno online, osim za maturante koji dolaze u školu, a nakon 22. veljače planirano je da i svi srednjoškolski razredi pohađaju nastavu u školama.

Učenici nižih razreda osnovne škole nastavljaju, kao i do sada,  dolaziti u školske klupe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene