Ulaz u školu, ilustracija
Ulaz u školu, ilustracija Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području te županije u II. polugodištu od 15. do 22. veljače.


Iz Stožera su izvijestili kako je, s obzirom na epidemiološku situaciju i uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača odlučeno da učenici viših razreda osnovne škole od 15. veljače dolaze na nastavu u školu.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija Hrvatska protiv korone cijepila strane diplomate i njihove obitelji: "Odluka je donesena kako bi se našima u svijetu također omogućilo cijepljenje" Spaljivanje preminulih COVID pacijenata u Indiji Stravični prizori u svjetskom žarištu korone, "sveta rijeka" naplavila desetke trupala: "Ovo nas je doista zgrozilo"

Do 22. veljače svi razredi srednjih škola nastavu će se pratiti po modelu C, odnosno online, osim za maturante koji dolaze u školu, a nakon 22. veljače planirano je da i svi srednjoškolski razredi pohađaju nastavu u školama.

Učenici nižih razreda osnovne škole nastavljaju, kao i do sada,  dolaziti u školske klupe.