Ulaz u školu, ilustracija
Ulaz u školu, ilustracija Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području te županije u II. polugodištu od 15. do 22. veljače.


Iz Stožera su izvijestili kako je, s obzirom na epidemiološku situaciju i uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača odlučeno da učenici viših razreda osnovne škole od 15. veljače dolaze na nastavu u školu.

Vezani članci Masovno cijepljenje u Varaždinu - 7 Epidemija na sjeveru Hrvatske ubrzava, načelnik županijskog stožera: "Po incidenciji smo među 20 najgorih regija u Europi" Uzimanje brisova za testiranje na koronavirus, ilustracija U kratkom roku dnevni broj novozaraženih skočio im 20 puta, četvrtina slučajeva dolazi iz najbogatijeg dijela zemlje

Do 22. veljače svi razredi srednjih škola nastavu će se pratiti po modelu C, odnosno online, osim za maturante koji dolaze u školu, a nakon 22. veljače planirano je da i svi srednjoškolski razredi pohađaju nastavu u školama.

Učenici nižih razreda osnovne škole nastavljaju, kao i do sada,  dolaziti u školske klupe.