Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Plitvičkih jezera

Zavirio u traktor pa ostao šokiran onime što je pronašao

Traktor
Traktor Foto: Getty Images
Muškarac je ostao u šoku kad je vidio što se nalazi u traktoru u koji je zavirio u petak. Pronašao je unutra čak dvije ručne bombe. Vlasnik vozila je priveden.

Kad je u petak jedan muškarac zavirio u traktor u općini Vrhovine u blizini Plitvičkih jezera, sigurno se iznenadio onime što je ugledao. U traktoru je, naime, pronašao dvije ručne bombe koje pripadaju 24-godišnjem vlasniku vozila.

Policijski službenici iz Otočca dovršili su kriminalističko istraživanje nad njim i utvrdili da je neovlašteno posjedovao oružje.

Pročitajte i ovo Sigurnost u klubovima - 3 ubojstvo u klubu Koliko su noćni klubovi sigurni? Kako se u njih uopće može unijeti oružje i koje su ovlasti zaštitara?

Pročitajte i ovo Ilegalnim oružjem izrešetao prometni znak - 3 U susjedstvu Zolje, pištolji i bombe, ali i teže naoružanje: Velike količine ilegalnog oružja došle iz skladišta JNA-a?

"Postoji osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari", napisali su u izvješću iz Policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene