Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBRO SRCE ZA DJEVOJČICU

Više od 150 bajkera u humanitarnoj vožnji za malenu Kiaru: Krenuli sa sjevera Hrvatske pa sve do Brodarice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bajkeri iz sjeverne Hrvatske u subotu ujutro su se uputili prema Šibeniku. U Brodarici su, skupa s ekipom koja se uključila putem, prikupljeni novac predali roditeljima djevojčice, kojoj je potrebna pomoć za liječenje.

Više od 150 motorista u subotu je odvozilo humanitarnu moto vožnju za sedmogodišnju djevojčicu Kiaru Goršić kojoj je dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu. 

Sav prikupljeni novac predali su bajkeri Kiari i njezinim roditeljima u kafiću Fjaka u Brodarici gdje su se svi okupili.

Pročitajte i ovo Šibenik za Kiaru - 1 VELIKA HUMANITARNA AKCIJA Malena Šibenčanka Kiara treba našu pomoć: "Želim živjeti!"

Bajkeri iz sjeverne Hrvatske jutros su se uputili prema Šibeniku, a putem su im se priključivali i ostali da bi zajedno stigli u Brodaricu, objavio je u nedjelju portal Šibenik In

Djevojčici je dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje treba nastaviti u Americi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ogromna srca'' Malena Kiara koja je ujedinila Hrvatsku danas slavi rođendan, obitelj ima samo jednu želju: ''Poklonite joj život!''

Djevojčica je u petak napunila sedam godina, a njezina obitelj izrazila samo jednu želju: umjesto čestitki - donaciju za njezino liječenje. ''Za Kiarin rođendan imam samo jednu veliku želju da umjesto čestitki budemo složni svi, da dijelite, da donirate, da uzmete telefon u ruke i da njoj za rođendan poklonite poziv na 0609003, jer ona zaslužuje i želi život! Poklonite joj život!'', kazala je Kiarina majka.

Obitelj je javila da je do današnjeg dana u 16 sati je po otvorenim računima humanitarne pomoći uključujući gogetfunding prikupljen iznos od 5.042.912,81 kuna. ''Bilo je otprilike i 106.000 poziva za njen život. Ovim putem se želimo i zahvaliti fundaciji 'Mila za sve' koji će sudjelovati sa maksimalnim mogućim iznosom'', kazali su Kiarini roditelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene