Kiara Goršić treba pomoć za nastavak liječenja
Kiara Goršić treba pomoć za nastavak liječenja Foto: GoGetFunding/Svi za Kiaru/Matea Lambasa Gorsic

Malena Šibenčanka Kiara Goršić koja se bori s teškom bolešću danas slavi sedmi rođendan. Njezina obitelj ima samo jednu želju.


Kiara Goršić iz Šibenika koja se bori s opakom bolešću danas slavi sedmi rođendan. Naime, dijagnosticiran je iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje treba nastaviti u Americi.

Njezina obitelj je izrazila samo jednu želju: umjesto čestitki - donaciju za njezino liječenje. ''Za Kiarin rođendan imam samo jednu veliku želju da umjesto čestitki budemo složni svi, da dijelite, da donirate, da uzmete telefon u ruke i da njoj za rođendan poklonite poziv na 0609003, jer ona zaslužuje i želi život! Poklonite joj život!'', kazala je Kiarina majka.

Obitelj je javila da je do današnjeg dana u 16 sati je po otvorenim računima humanitarne pomoći uključujući gogetfunding prikupljen iznos od 5.042.912,81 kuna. ''Bilo je otprilike i 106.000 poziva za njen život. Ovim putem se želimo i zahvaliti fundaciji 'Mila za sve' koji će sudjelovati sa maksimalnim mogućim iznosom'', kazali su Kiarini roditelji.

Problemi onkoloških pacijenata - 4 Onkološkim bolesnicima pregledi kod privatnika uz povrat troškova? Nisu svi oduševljeni prijedlogom: "Mislim da je to jako nezahvalna situacija"

Dubravka Vrgoč i Dijana Zadravec Djelatnici HNK-a poslali otvoreno pismo podrške zaposlenicima Klinike za tumore: "Suosjećamo s vama. Zlostavljačima treba stati na kraj"

Krajnji cilj od 32.500.000,00 kuna je još uvijek daleko, ali kako kaže obitelj, vjeruju da će uspjeti. ''Uz pomoć i vaša ne velika nego ogromna srca uspjeti prikupiti sredstava kako bi Kiari pružili šansu za život, kako bi joj vratili njeno djetinjstvo! Zato dragi ljudi, idemo svi, zajedničkim snagama i energijom možemo sve, svi za Kiaru'', poručili su roditelji povodom Kiarinog rođendana.

Tri su načina za pomoć.

Prvi je uplata novčanih sredstava na račun majke:

Matea Lambaša Goršić:

Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296

Swift: VBCRHR22

Sberbank d.d.

Model HR99

Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

Drugi je uplata na račun Crvenog križa (službeni donacijski račun):

Humanitarni račun za Kiaru:

Uplate: "Pomoć za Kiaru"

Crveni križ IBAN: HR7823900011500216860,

Model: HR02, Poziv na br – OIB uplatitelja, Inozemstvo

BIC: HPBZHR2X

Treći je uplata direktno putem ovog LINKA.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju