Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite

Pratite Izvanredne vijesti na Novoj TV u 12:20 - Požari haraju Dalmacijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV najnovije informacije o požarima koji haraju Dalmacijom donosi u Izvanrednim vijestima u 12:20. Na terenu s gasiteljima i stanovništvom je reporter Mario Jurič, koji će se javiti uživo s trenutno najvećeg požarišta na području između Omiša i Splita, iz mjesta Sitno Gornje.

Sezona požara je u jeku, a posljednjih dana stanje na terenu se pogoršava, a požari stvaraju brojne probleme, kako lokalnom stanovništvu i turistima, tako i samim gasiteljima, koji danonoćno i mukotrpno pokušavaju iste požare staviti pod kontrolu.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Trenutno najveći požar širi se iz Omiša prema Splitu, a gori i na Hvaru te kod Šestanovca.

U Izvanrednim vijestima Nove TV s područja ugroženih požarima javit će se uživo reporter Mario Jurič, s najnovijim informacijama i reakcijama stanovništva. Šime Vičević javit će se uživo iz zračne baze Zemunik, odakle konstantno polijeću kanaderi oružanih snaga.

Detalje o požaru možete čitati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene