Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA PODRUČJU TRILJA

Sramotni incident: Policija istražuje tko je nacrtao kukasti križ ispred hotela sa židovskom djecom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netko je nacrtao kukasti križ na javnoj površini na području Trilja, ispred hotela u kojem su smještena djeca iz židovske zajednice u Francuskoj.

Splitska policija potvrdila je da istražuje tko je nacrtao kukasti križ koji je osvanuo na javnoj površini na području Trilja, ispred jednog hotela u kojem su prema neslužbenim podacima smještena djeca iz židovske zajednice u Francuskoj.

Pročitajte i ovo Kukasti križ na terenu (Foto: Dubrovacki vjesnik) - 1 Nakon turnira Sramota u Dubrovniku: Od drvenih klupa na nogometnom terenu načinili kukasti križ! Slika nije dostupna Žele da iseli iz kuće Strava u Austriji: Napadnut dvaput u 6 mjeseci - na čelo i prsa mu urezali svastiku!

"Obavljene su očevidne radnje i u tijeku je daljnje policijsko postupanje odnosno provođenje kriminalističkog istraživanja u cilju pronalaska počinitelja", odgovorila je Hini policija.

U hotelu je prema pisanju medija na tri tjedna smješteno šezdesetak djece iz židovske zajednice u Francuskoj. U hotelu se zasad nije mogla dobiti potvrda te informacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene