Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U beach baru

FOTO Kukasti križ, Hitler, orao: Dvojac u Rijeci ponosno pozirao prekriven tetovažama s nacističkim obilježjima, oglasila se i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvanule su fotografije dvojice muškaraca koji su u Rijeci pozirali u beach baru prekriveni tetovažama s nacističkim obilježjima.

Dvojica muškaraca viđena su u Rijeci u jednom beach baru prekriveni tetovažama s nacističkim obilježjima. Nacistički simboli su im na torzu, leđima, licu, rukama, nogama...

Na njima se vidi i Adolf Hitler, kukasti križ, orao i druga nacistička obilježja.

Iz beach bara u kojem su viđeni muškarci rekli su nam da imaju "veliki protok ljudi" i da su, kako je rekao jedan od zaposlenika "vjerojatno dio neke navijačke skupine".

Istaknuo je da se, u svojih 15 godina rada, nagledao i ljudi koji su šetali s istaknutim ustaškim znakom.

Iako tvrdi da ih nije vidio, rekao nam je da bi kontaktirao policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sramotni događaj Bakić oštro protiv nastavnika koji odobravaju ustaške elemente: "Takvima škola treba zatvoriti vrata"

IZ PU primorsko-goranske doznajemo da su dobili dojavu o tome.

"Putem aplikacije e-opažaj zaprimljena je dojava 13. srpnja oko 11 sati da se na plaži na području Kantride u Rijeci nalaze dvije muške osobe koje po tijelu imaju tetovirane nacističke simbole.

Odmah po dojavi, na plažu su upućeni policijski službenici koji su u razgovoru s osobljem ugostiteljskog objekta saznali da su spomenute muške osobe zaista bile na toj plaži, ali prije desetak dana", odgovorili su na naš upit.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene