Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mnogi su patili za njom

Zvali su je femme fatale, a bila je i strastvena kvizašica: Pogledajte kako se poznata političarka snašla u kvizu Dnevnika Nove TV

Aktualno Galerija Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Marija Selak Raspudić - 2 Marija Selak Raspudić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Marija Selak Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Marija Selak Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Marija Selak Raspudić - 5 Galerija 1/10 >>
Bivša pub kvizašica, spretna penjačica, a danas majka i saborska zastupnica – Marija Selak Raspudić je u rubrici "Razotkrivanje" Sabini Tandari Knezović je između ostalog otkrila ima li premijerskih ambicija te je li u vrijeme kada je pohodila pub kvizove bila 'femme fatale'.

Reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović s Marijom Selak Raspudić je u rubrici "Razotkrivanje" razgovarala o njezinoj borbi za ženska prava, te ju je pitala kako to da je jedina žena u saborskom Klubu zastupnika Mosta.

"Za razliku od stranaka koje se reklamiraju na takav način, ja sam nosila I. izbornu jedinicu, gdje sam bila al pari Andreju Plenkoviću", rekla je te dodala, odgovarajući na pitanje hoće li joj stranka dozvoliti, ako će imati ambiciju, da bude kandidatkinja za premijerku: "Imam ambiciju biti ondje gdje mogu najviše doprinijeti, a za to ćemo se morati zajedno dogovoriti."

Pročitajte i ovo Katarina Peović - 2 Razotkrivanje Katarina Peović o Putinu, demokraciji i o tome zašto je prigrlila poznati nadimak: "Sad me tako zovu i doma"

Pročitajte i ovo Zvonimir Troskot - 1 Od gola do salse Mostov Zvonimir Troskot kakvog još niste upoznali: "Zaljubio sam se u curu koja je plesala i rekla mi je da ja to neću moći, a kad takvo nešto čujem..."

Osim toga, reporterka ju je pitala i o njezinoj aktivnosti na društvenim mrežama, odnosno stoji li ona iza Twitter profila Utikejt.

"To je nerješiv misterij. Taj profil ne bi bio anoniman da iza njega stoji neka živa osoba koja se želi javno deklarirati", odgovorila je saborska zastupnica.

Prije svoje političke karijere, Selak Raspudić bila je poznata pub kvizašica. U to je vrijeme, kako je čula Tandara Knezović, bila femme fatale i u nju su mnogi bili zaljubljeni.

"Sad mi je malo neugodno. Ne bih to komentirala niti išla tako daleko", rekla je.

Selak Raspudić na kraju je odgovarala na pitanja u kvizu koji je za nju priredio Dnevnik Nove TV.

Kako je prošla, možete pogledati u videoprilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene