Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglasilo se odvjetništvo

Dvojici policajaca pozlilo prilikom očevida na brodu na kojem su stradali Talijani

Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr)
Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Hitna pomoć ponovno je intervenirala na jedrenjaku na kojem su se otrovali talijanski turisti kod Hvara. Pozlilo je dvojici policajaca. Obdukcija tijela preminulog Talijana otkrila je da je uzrok smrti udisanje ugljikova monoksida.

Tijekom obavljanja očevida pozlilo je dvojici policajaca. Kako portal DNEVNIK.hr doznaje, u PU splitsko-dalmatinskoj dvojica policajaca osjetila su slabost, pa su preventivno odvedena na pregled, nakon čega su puštena.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, obdukcijski nalaz preminulog talijanskog državljanina pokazao je da je preminuo od udisanja ugljikova monoksida.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu izvijestilo je da je dežurni zamjenik općinske državne odvjetnice u Splitu u utorak s policijskim službenicima Službe za očevide i kriminalističku tehniku izašao na mjesto događaja. Utvrđeno je da su prema Splitu hitnim helikopterskim prijevozom upućena djeca (2008. i 2014.), a neposredno nakon toga njihova majka (1975.), kao i dvojica muškaraca (1963. i 1955.), svi državljani Republike Italije, kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Split. ''Kriminalistička istraga je u tijeku i po završetku ćemo dati sve podatke'', rekao je Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije.

Očevid na motornom brodu nastavljen je i u srijedu, a u njemu sudjeluju i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba. S obzirom na nastavak postupanja radi utvrđivanja činjenica i okolnosti događaja, više informacija, sukladno zakonskim odredbama, ne mogu dati.

Na konferenciji za novinare liječnici KBC-a Split izvijestili su ranije da se troje odraslih Talijana s broda dobro oporavlja, a dvoje je djece i dalje životno ugroženo. Ugroženi su im vitalni organi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene