Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika obljetnica

Najčitaniji lifestyle portal Zadovoljna.hr proslavio 15 godina: "Posebno smo ponosni na to što smo postali pokretači promjena žena u Hrvatskoj"

Aktualno Galerija Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 7 Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 7 Foto: DNEVNIK.hr Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 2 Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 3 Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 4 Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Zadovoljna.hr slavi 15 godina - 5 Galerija 1/8 >>
Zadovoljna.hr, najčitaniji lifestyle portal slavi 15 godina. Svojim radom osnažuju i motiviraju žene da postanu najbolja verzija sebe. Priču donosi reporterka Dnevnika Nove TV Sara Tomašković.

Virtualna prijateljica koja zabavlja, savjetuje i motivira. Zadovoljna.hr - najčitaniji lifestyle portal - u velikom stilu slavi 15 godina.

"U svakom danu našeg života doista je dragocjeno barem malo zrno pozitive, a za to je uvijek zaslužna Zadovoljna.hr“, kazala je voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek dok je voditeljica Mia Kovačić dodala: "Ako ti slučajno nešto u danu ne štima, ideš na Zadovoljna.hr“

S njima se složila i modna dizajnerica Matija Vuica. "Svima nama koji smo u nekom poslu znači. Pogotovo vezanom za modu, estradu“

I pjevačica Franka najčitanijem lifestyle portalu zaželjela je još barem toliko uspješnih godina.

U svom radu sadržajem, ali i optimizom ženama daju vjetar u leđa u ostvarivanju svojih ciljeva.

Urednica portala Tihana Korać kazala je da se puno toga dogodilo u posljednjih 15 godina, posebno u posljednjih nekoliko izazovnih: "I kad smo se pitali ima li smisla da mi sad pišemo o tome kako uređivati mali balkon i kako potaknuti razvoj orhideje, pokazalo se da upravo u teškim vremenima, takav sadržaj, takav optimizam, je ženama itekako potreban. Posebno smo ponosni na to što smo, što sadržajem, što našim projektima, postali pokretači promjena žena u Hrvatskoj."

Dokazuje to i projekt Zadovoljna akademija. U posljednjih šest godina naglavačke su okrenule živote čak 160 žena. Besplatnim edukacijama iz različitih sfera dobile su priliku za dodatno obrazovanje i napredovanje.

"Super je što su te žene međusobno surađivale što i danas neke od njih imaju svoje zajedničke poslove, što su uspjele unaprijediti svoje poslove i što su zajednica koja se međusobno podržava. Upravo nam je to bila glavna želja glavni motiv da stvorimo zajednicu žena koje će si međusobno pružati podršku“, zaključila je urednica Korać.

A čitateljice su itekako prepoznale podršku. Pokazuju to sjajni rezultati čitanosti portala, ali i više od 350 tisuća pratitelja na Facebooku, 179 tisuća na Instagramu i više od 2000 na Twitteru. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene