Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Državni vrh na misi

Milanović: Božićne poruke su ono što nam danas treba u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni vrh nazočio je jutros božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali. Misu je predvodio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, koji je poručio da Božić nosi vrijednosti poput snage opraštanja, pomirenja i sućuti i pozvao na obnavljanje nade, razumijevanja i povjerenja u hrvatskom društvu.

Predsjednik Josipović, predsjednik Sabora Šprem i premijer Milanović su nakon mise u izjavama novinarima svima zeželjeli sretan Božić. Poželjevši svima sretan Božić, Milanović je rekao: 'Ovo su bile poruke mira i jedinstva. To je ono što će nam biti potrebno u Hrvatskoj, da poštujemo sebe, da poštujemo druge i da drugi nas poštuju. Da budemo zajedno u vremenima koja možda nisu najteža, ali su teška', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Šprem je rekao da i sam zagovara kršćanske vrijednosti. 'Kršćanske vrijednosti koje propovijeda Crkva zagovaram i ja. Ljubav, pravednost i solidarnost. To želim svima nama u ozračju Božića i sve najbolje u 2012. svim građankama i građanima', poručio je.

'Božić je dan dobrote mira i ljubavi. Želim svim građanima da ga upravo tako i provedu. Bili smo svi zajedno u Katedrali, prisustvovali smo misi. Mislim da je raspoloženje bilo pravo božićno', kazao je Josipović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene