Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 15 godina

Ivana Paradžiković: "Vrijeme je za nove profesionalne izazove"

Ivana Paradžiković
Ivana Paradžiković Foto: Nova TV
Voditeljica i urednica emisije Provjereno, Ivana Paradžiković, u srijedu je objavila: "Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali."

"Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi", izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Ivana Paradžiković od samih je početaka dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica od 2009. godine, a godinu dana kasnije i kao urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja te doprinijela boljitku društva. Istraživačka emisija Provjereno bavi se svim važnim problemima društvene i političke svakodnevice.

Dugogodišnji i nagrađivani reporter emisije Provjereno, Mato Barišić, postaje urednik emisije. Od prvog dana je član redakcije Provjereno, istraživao je najrazličitije teme i svojim istančanim novinarskim stilom doprinio uvelike uspjehu emisije. Ema Branica, reporterka prepoznatljiva po hrabrosti i odvažnosti, nastavit će snimati priloge ali će i voditeljskom ulogom sudjelovati u stvaranju emisije Provjereno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene