Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRESTIŽNO PRIZNANJE

Imamo najbolju aplikaciju! DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022

Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima
Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Galerija 1/1 >>
Mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr-a proglašena je najboljom na Danima komunikacija koji se održavaju u Rovinju. Nagrada MIXX 2022 portalu Nove TV dodijeljena je u kategoriji Alati/Platforme: Best Mobile App.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje. Donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje.

Aplikaciju prilagođavate sebi pa tako možete izabrati bijelo ili crno sučelje i veličinu fonta. Ovisno o vašim interesima, možete izabrati i teme o kojima će vam aplikacija slati obavijesti.

Aplikacija DNEVNIK.hr-a je i interaktivna jer u stvaranju vijesti možete sudjelovati i vi. Imate dojavu za dobru temu? Pošaljite je putem opcije "Imaš priču?" i naši će je novinari detaljnije istražiti.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr aplikacija stvorena da uživate u njoj Evo zašto biste trebali skinuti novu DNEVNIK.hr aplikaciju (ako to već niste napravili)

Pročitajte i ovo Maja Blumenšajn Sve što želite znati Nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: "Potrudili smo se da pregled svih sadržaja bude što intuitivniji, što jednostavniji"

Vizualno je atraktivna i izrađena je na najnovijim front tehnologijama te iskorištava sve prednosti mobilnih platformi Androida i iOS-a.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene