DNEVNIK.hr aplikacija
DNEVNIK.hr aplikacija Foto: DNEVNIK.hr

Najčitaniji news portal u zemlji, DNEVNIK.hr, nedavno je pokrenuo novu aplikaciju, a njezini korisnici pune mobilne trgovine pozitivnim komentarima i odličnim ocjenama.


"Pregledno i jednostavno", "Ne zauzima puno mjesta i radi odlično", "Obavijesti koje stižu za sadržaj za koji želimo su pun pogodak", "Odlična aplikacija, sve novosti na jednom mjestu" – samo su neki od komentara zadovoljnih korisnika kojih trenutno ima preko 27 tisuća!

Vezani članci ''Digiday Media Awards Europe'' Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a ušla u finale ''Digiday Media Awards Europe'' u čak dvije kategorije Slika nije dostupna DNEVNIK.hr najposjećeniji mobilni portal u Hrvatskoj za vrijeme IZBORA 2015.!

Ako je već niste preuzeli, evo zašto to svakako morate učiniti

1. Brza je i pregledna.

2. Sve vijesti su na jednom mjestu. Bilo da je riječ o novostima iz zemlje i svijeta, sportu, lifestyle, gastro ili IT temama, nova aplikacija sve ih donosi na jednom mjestu. Drugim riječima, aplikacija uz DNEVNIK.hr okuplja čak sedam portala, a jednostavnim povlačenjem stranice lijevo ili desno prelazite jednog na drugi, tako da vam apsolutno ništa ne promakne.

3. Aplikaciju prilagođavate sebi. Birate bijelo ili crno sučelje i veličinu fonta i, ovisno o vašim interesima, birate teme o kojima će vam aplikacija slati obavijesti. Sve je baš kako vi želite.

4. Interaktivna je. U stvaranju vijesti možete sudjelovati i vi. Imate dojavu za dobru temu? Pošaljite je putem opcije "Imaš priču?" i naši će je novinari detaljnije istražiti.

5. Vizualno je atraktivna, izrađena na najnovijim front tehnologijama i iskorištava sve prednosti mobilnih platformi Androida i iOSa.

Jednostavno, stvorena je da uživate u njoj.

Ako ne vjerujete nama da je aplikacija genijalna, vjerujte brojnim pozitivnim komentarima korisnika ili još bolje – skinite je i uvjerite se sami!

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju