Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

Održava se velika biciklistička utrka: Pogledajte koja će cesta biti zatvorena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Vlado Kos/Cropix
Iz HAK-a su u nedjelju izvijestili da se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, no moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u utrci pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

 

Iz HAK-a su izvijestili da se održava biciklistička utrka zbog koje će doći do povremenog zaustavljanja prometa te je pozvao vozače da povećaju oprez i obrate pozornost na bicikliste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nalaze se u bolnici Teška prometna nesreća kod Splita: Tri mlade osobe (19) BMW-om sletjele s ceste, dvoje zadobilo teške ozljede

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

U nedjelju će od 8:00 do 18:30 sati, zbog održavanja automobilističke utrke, za sav promet bit će zatvorena državna cesta DC56 u Skradinu. Obilazak je autocestom A1.

Pročitajte i ovo Robert Fico Potrebni saveznici Obrat na slovačkim izborima: Ostvario se scenarij od kojeg je EU strepila

U pomorskom prometu nema poteškoća.

U nedjleju, 1. listopada, trajekt na liniji Split-Rogač isplovit će iz luke Split u 21:00 sat, umjesto u 20:30 sati, a katamaran na liniji Split-Vis isplovit će u 20:30 sati, umjesto u 20 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene