Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obuhvaćeno tridesetak osoba

Opsežna akcija šibenske policije, nestao novac iz kuće visokopozicioniranog političara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba je uhićena, a policija još tridesetak osoba zbog slučaja iznude i krađe neutvrđenog novčanog iznosa iz kuže visokopozicioniranog šibenskog političara.

Šibenska policija od početka tjedna provodi opsežnu akciju kojom je obuhvaćeno tridesetak osoba, povezanih s iznudom i krađom neutvrđene količine novca, a neslužbeno se doznaje da je novac nestao iz kuće visokopozicioniranoga šibenskog političara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Josip Manolić najdugovječniji hrvatski političar Kći Jože Manolića otkrila kako su izgledali posljednji trenuci njezina oca: "Pokazao mi je rukom da priđem krevetu..."

Glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor potvrdila je u subotu da je akcija u tijeku, no demantirala je da je došlo do masovnih uhićenja.

Mediji su dosad uspjeli potvrditi uhićenje jedne osobe, 20-godišnjaka iz Šibenika, koji se nalazi u istražnom zatvoru pod sumnjom u kazneno djelo iznude.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene