Obavijesti Video Pretražite Navigacija

TweetUP: "Dolazak Hrvata u Uniju" - PivacEU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon zimske stanke, vrijeme je za još jedan tradicionalni tweetup u organizaciji Mesne industrije Braća Pivac. Budući da se bliži dan ulaska u Europsku Uniju, potrebno je utvrditi dosadašnja znanja o istoj, ali i steći nova koja će nam jamačno pomoći pri ulasku i nakon ulaska u EU.

Nakon zimske stanke, vrijeme je za još jedan tradicionalni #tweetup u organizaciji Mesne industrije Braća Pivac. Budući da se bliži dan ulaska u Europsku Uniju, potrebno je utvrditi dosadašnja znanja o istoj, ali i steći nova koja će nam jamačno pomoći pri ulasku i nakon ulaska u EU.

Pročitajte i ovo Viktor Orban - 1 Kritizirao EU Orban ponovno podigao prašinu: "Mi nismo u ratu s Rusijom, oni su" Viktor Orban uputio kritike europskim birokratima Sastao se s Vučićem Orban iz središta Europske unije kritizirao birokrate: "Poslat ćemo ih tamo gdje im je mjesto, na smetlište povijesti"

Tviteraško okupljanje i zabavno predavanje održat će se 23. 5. 2013. u zagrebačkom Vip Clubu, Trg bana Jelačića, s početkom u 20:00h. Uz Pivac ekipu i sudjelovanje publike iz klupa, predavanje će voditi strogo, ali pravedno Željko Pervan, čuveni i krajnje (ne)ozbiljni profesor s višegodišnjim iskustvom u ovom poslu.

Za održavanje maksimalne koncentracije na predavanju "Dolazak Hrvata u Uniju" pobrinut će se Mesna industrija Braća Pivac i njihovi proizvodi. Nepca učenika i tviteraša uživat će u pršutu i ostalim delicijama, kako i priliči takvom povijesnom trenutku za našu mladu državu. Pozivamo sve tvitterašice i tviteraše da nam se pridruže na #PivacEU edukaciji, a najaktivniji učenici će biti kao i obično nagrađeni Pivac delicijama.

Broj mjesta na #PivacEU TweetUP-u je ograničen, ulaz besplatan, pa se prijavite ovdje, dok još ima mjesta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene