Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za vaše strao računalo u Harvey Normanu možete dobiti bon u vrijednosti 700 kuna.


Sa željom da se moderniziraju računala u hrvatskim domovima, Harvey Norman u suradnji s HP-om otkupljuje stara stolna i prijenosna računala svih proizvođača. Harvey Norman i HP žele prikupiti što više starih računala, te tako hrvatskim potrošačima omogućiti povoljniju kupnju novih računala potrebnih za modernizaciju računalne opreme u domovima.

Vezani članci Josip Aladrović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Potpisan ugovor eHMZO od 166 milijuna kuna financiran iz Europskog socijalnog fonda Hrvatska infrastruktura (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U modernizaciju prometa ulaže se oko 20 milijardi kuna: Gdje se gradi punom parom, a gdje bagere zaustavlja administracija?

Za vaše staro računalo dobit ćete 700 kn.

Otkup starog prijenosnog ili stolnog računala isplaćuje se u obliku vrijednosnog bona u iznosu od 700 kn, kojeg možete iskoristiti u Harvey Normanu pri kupnji novog HP stolnog ili prijenosnog računala vrijednosti veće od 2998,00 kn.

Otkup starih računala odvija se u Harvey Norman trgovini u Zagrebu i na njihovoj web stranici. Očekivano trajanje promocije otkupa starih računala je do 12.7.2015 ili do isteka predviđenih količina.

Sva prikupljena računala biti će zbrinuta od strane nadležnih službi za upravljanje elektronskim otpadom, isto tako biti će pravilno uništena, te po mogućnosti reciklirana.

Za sva eventualna pitanja posjetite web stranicu ili nazovite na broj 0800 024 026.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook