Obavijesti Video Pretražite Navigacija

AKTIVNI ODMOR

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povedite obitelj na jedrenje - ANA - škola jedrenja s 25-godišnjim iskustvom, obiteljima ovog ljeta nudi poseban program - djeca jedre besplatno!

Ljeto je, konačno, stiglo. Godišnji odmor se bliži, a vi još niste sigurni kamo ćete i kako ćete uopće. Škola je odavno završila, a vi ste već ispucali sve 'kredite' kod baka i djedova te bliže i dalje rodbine, na selu, u planinama, na jezerima... Sve je to sjajno, ali klinci vas već nekoliko dana gledaju onim molećivim pogledom iz kojeg se jasno može iščitati - mi bi na more. Treba vam odmor, ali se čini kako vam osmišljavanje istog donosi samo nemir i napetost.

Kako biste uštedjeli, jer kriza je i neizvjesnost je velika, okrećete brojeve rodbine i prijatelja koji imaju kaku-takvu kućicu uz more, a koje ste ostavili 'u rezervi' upravo za ovakve, specijalne slučajeve. Cilj vam je da se barem djeca okupaju i osunčaju, a vi ćete se već nekako snaći. No i u takvom aranžmanu morate se prilagoditi drugima, ne možete ljetovati kada želite, morate se brinuti za sve kao da ste i kući, a velika je mogućnost i gužve u ionako tijesnom smještaju. A vama zaista treba 'bijeg' od svega toga i odmor koji će razbuditi sve vaše potencijale i osigurati vam dovoljno snage za sve izazove koje donosi nova školska i radna godina.

Zabavno, sigurno i povoljno
Imamo jedan, samo naoko, neobičan prijedlog za vas. Povedite obitelj na jedrenje! Da, na jedrenje. Sad ćete misliti da vas zafrkavamo, pa jedrenje je skupo zaboga. To je za 'elitu' i 'slavne'. Ne mora biti tako. Academia Navalis Adriatica - ANA, škola jedrenja s 25-godišnjim iskustvom i tisućama zadovoljnih polaznika iz cijelog svijeta iza sebe, ovog ljeta obiteljima nudi poseban program. Ako nemate nikakvog jedriličarskog iskustva, upoznajte se s jedrima i brodom, vjetrom i morem na osnovnom tečaju. A ako ste već jedrili, usavršite svoje vještine na naprednom tečaju. U svakom slučaju, uz vas roditelj(a)e, jedrenje je za vaše klince, od 10 do 18 godina, besplatno!

Ako već imate dosta jedriličarskog iskustva i željeli biste na napredni tečaj, ali se brinete za djecu koja još nisu plovila, ne brinite dalje. Dok vi tučete debelo more, povjerite ih ANA-inim iskusnim instruktorima, kojima će njihova sigurnost biti na prvom mjestu, na osnovnom tečaju. Klinci će sigurno uživati, a dobra zabava u društvu vršnjaka im je zajamčena. A kada steknu svoja prva jedriličarska iskustva, moći ćete zajedno ploviti. Tko zna, možda se netko od djece i toliko 'zagrije' za jedrenje da mu to postane hobi, omiljeni sport ili čak vrlo isplativ životni poziv.

Nezaboravno iskustvo
Za cijenu jednotjednog smještaja u apartmanu, i uz ne prevelik fizički napor, tako ćete dobiti doživljaj mora, sunca i vjetra kakav ne možete ostvariti gužvajući se s morem ostalih turista. Zamijenite gungulu pretrpanih plaža mirom skrovitih uvala i kristalno čistim morem Kornatskog arhipelaga u kojem se tečajevi održavaju. Usto, družit ćete se s obiteljima i ljudima koji sa svih strana svijeta dolaze u ANA-u sa željom da nauče plemenitu vještinu jedrenja. Kontakti i prijateljstva kojima kumuju vjetar i more ostaju za cijeli život. Škola je, osim obiteljima, naravno, otvorena svima željnima aktivnog odmora i iskustva koje istinski obogaćuje duh i tijelo. Ako vam treba odmak od svakodnevnog stresa i obaveza i odmor tijekom kojeg ćete upoznati mnoge nove, zanimljive ljude, jedrenje je prava stvar za vas! Osim toga, kapa, rukavice, tenisice, krema za sunčanje i kupaći kostim su sve što vam na jedrilici treba. A ako ipak želite smještaj na 'čvrstom' tlu, te ne želite voditi brigu o prehrani, za to će se, po popularnim cijenama za polaznike, pobrinuti ANA-ini dugogodišnji partneri u Jezerima na otoku Murteru, gdje je i sjedište škole - svega par sati vožnje od svih dijelova Hrvatske. Opustite se i prepustite se igri vjetra i mora. Sve informacije o terminima i cijenama pronađite na ANA-inoj web stranici – www.anasail.comili se obratite na info@anasail.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene