Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

The Marketing Kingdom ugošćuje 20 međunarodnih marketinških gurua u Zagrebu.


Pariz, London i New York mogu podosta zavidjeti ovogodišnjem mjesecu ožujku. Jedan od najočekivanijih događaja u Europi, The Marketing Kingdom, po prvi puta u povijesti, svoja vrata otvorit će u Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske.

Vezani članci Slika nije dostupna Indija: Petero mrtvih u ašramu kontroverznog gurua Slika nije dostupna Indijce podijelio komentar gurua da je studentica sama kriva za silovanje

'Vrlo smo zadovoljni što će s našim događajem, koji će se održati u Hrvatskoj, započeti sezona marketinških događaja u svijetu i zasigurno promijeniti pogled na ovdašnji marketing. Posjetitelji događaja moći će uživati u interaktivnim prezentacijama nekih od najvećih svjetskih marketinških stručnjaka, uključujući Bruce Balea, direktora prodaje na popularnom Facebooku, koji će izlagati o ključnim načelima uspjeha svjetskih društvenih mreža. Također, vrlo zanimljivo izlaganje imat će i organizatori Eurosonga, koji će govoriti o izgradnji imena u svjetskim društvenim medijima', objašnjava Kosta Petrov, P World, glavni organizator događaja.

Uz Facebook i Eurosong, na događaju će se također moći poslušati i Coca Cola Hellenic, izlaganje o potrošačkom marketingu, Lego i IBM, izlaganje o digitalnom marketingu, Manchester City Football Club, integrirani marketing te Fujitsu, čiji će stručnjaci govoriti o marketingu iz srca.

The Marketing Kingdom održat će se 1. i 2. ožujka 2012. u Hypo Centru u Zagrebu u suradnji s P World firmom sa sjedištem u Dubaiju i sa iStudiom iz Hrvatske.

Hypo Alpe Adria Bank je glavni sponzor događaja, uz Novu TV i Dnevnik.hr, eksluzivne medijske partnere.