Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svemoguć mobitel

iPhone ima i aplikaciju za migrenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova iPhone aplikacija omogućuje svima koji pate od migrena da vode detaljan dnevnik svojih simptoma i korištenih lijekova kako bi liječnicima mogli točnije opisati tijek bolesti i na taj se način učinkovitije boriti protiv nesnosnih glavobolja.

S aplikacijom 'Migrenska bilježnica' pacijenti mogu bilježiti svakodnevnu razinu boli, 'okidače' bolesti i što su i u koje vrijeme uzeli od lijekova.

'Jedno od najvažnijih medicinskih pitanja danas je kako komunicirate sa svojim liječnikom. Ova nam aplikacija omogućuje komkunikaciju koja je uistinu važnu za liječenje migrenskih glavobolja', kazala je dr. Merle Diamond s medicinskog instituta u Chicagu.

Prema službenim podacima, od migrene pati oko 30 milijuna Amerikanaca, uglavnom žena. Najčešće se pojavljuje u dobnim skupinama 15 od 55 godina i u većini slučajeva postoji u obitelji. Napadi migrene mogu trajati od četiri do 72 sata, pa čak i dulje. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovije istraživanje Muškarci, evo što vam se može dogoditi ako patite od nedostatka vitamina D Slika nije dostupna Jedan od načina Patite od glavobolja i ne znate kako ih se riješiti? Probajte sa seksom!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene