Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zadnje vrijeme testovi intolerancije na hranu postali su sve popularniji.


Ekipa Provjerenog prošlog tjedna napravili je tri testa intolerancije na hranu - putem krvi, kose i biorezonancom. Sve kako bi usporedili rezultate i provjerili u kolikoj će se mjeri oni poklapati.

Vezani članci Propala operacija grudi - 3 Optužile splitskog kirurga da ih je unakazio: "Kad legnem na leđa, grudi mi dođu ispod ruku" Kirurg uzvraća: "To su sve bezobzirne laži!" Slika nije dostupna Nakon testa na intoleranciju na hranu smršavio 50 kg!

No, koja je metoda bolja, mišljenja su bila podijeljena. ''Test putem krvi je trenutna situacija, a on ne bi bilo toliko točan ako se provede na osobi kojoj je trenutačno pao imunitet. Dok putem kose prikazuje u prosjeku 3 mjeseca našeg života'', rekao je Dražen Berdin.

>> EKSKLUZIVNA ispovijest bivše prostitutke

I dok je on tvrdio kosa pamti, voditelj poliklinike koja testove intolerancije na hranu radi iz krvi, kaže - ta metoda nije pouzdana. ''Nikako ne možemo govoriti o kosi kao izvoru materijala'', rekao je Marin Bosotina.

Ipak, oko jednog su se svi uspjeli složiti - da bi se rezultati trebali podudarati. No, zašto su rezultati testova bili različiti, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.