Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa Provjerenog od stručnjaka je prikupila savjete – kako usporiti starenje?


Svaki dan provedite nekoliko minuta u položaju svijeće ili u stoju na glavi i odgodit ćete pojavu bora i sijede kose! Tako kaže instruktorica joge Biljana. „U tom položaju svježa krv dođe u glavu, a osim što dolazi u mozak dovodi vam svježi kisik u lice. Ta prokrvljenost koja dođe u lice malo vas „pomladi“. I kosu isto - hrani korijen kose i ona slabije sijedi“, objašnjava Biljana. Ali ovaj položaj nije za sve – trudnice, žene tijekom mjesečnice, ljudi s problemima štitnjače i vratne kralježnice u njega ne smiju staviti svoje tijelo.

Vezani članci Štefica Malkoč i Mato Barišić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Farsa koje se ne bi posramili ni pisci telenovela: Štefica Malkoč već 20 godina ne može u svoju kuću koju su susjedi preprodali - dvaput Dubravko Hrkovac i Zvonka Tomasović Hrkovac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sudbina koja može zadesiti svakoga: Običan život drogirani manijak pretvorio je u tragediju, a sada se svaki dan bore sa  sustavom

Vježbanje je tek jedan pomoćnik pri odgađanju starosti, a bore tek jedan od znakova zrelih godina. Kako svoju kožu i mozak održati što dulje mladima, ali i koje navike vam skraćuju životti život – doznajte večeras u Provjerenom u 22:35! Vidjet ćete i zanimljive primjere iz svijeta o maštovitim poduzetnicima koji su na borama odlučili zaraditi na neobične načine.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.