Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je neko vrijeme uživala u plodovima slave proizašle iz fotografije nastale tijekom njenog uhićenja, Amerikanka Meagan Simmons ipak je odlučila da je jedna web stranica pretjerala s korištenjem sporne fotografije.


Njeno je ime Meagan Simmons, no na internetu je postala poznatija kao 'zgodna zatvorenica' i to zahvaljujući fotografiji koja je nastala u policiji za vrijeme njena uhićenja. Meagan je uhićena 2010. godine zbog vožnje pod utjecajem alkohola te je tada nastala ova prilično laskava fotografija, piše Newser.

Gola bježala po krovu kako bi izbjegla uhićenje!

Vezani članci Provjereno: Prijetnje i ucjene radnicima Hrvatskih šuma - 6 Odustanite od tužbi ili nema sirovine za rad! Zbog okršaja s Hrvatskim šumama mnogi su već dobili otkaze, stotine strepe: "Noću se budim i mislim da možda nije istina. Ali nažalost je" Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Europska komisija tužila farmaceutsku tvrtku jer nije isporučila dogovorene doze cjepiva: "Ugovor nije poštovan"

Iako je Meagan neko vrijeme uživala u novostečenoj internetskoj slavi ipak je odlučila povući crtu. Naime, stranica Inmatecheck.com koja služi za provjeru kriminalne prošlosti pojedinaca iskoristila je dotičnu fotografiju bez njena dopuštenja uz opis 'Ponekad one zgodne i nisu potpuno nevine'.

Fotografije nastale tijekom uhićenja javno su dostupne, no na kraju krajeva ipak spadaju pod intelektualno vlasništvo i potrebna je dozvola za korištenje, rekao je Meaganin odvjetnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook