Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak joj je previše

Zatvorenica podigla tužbu zbog OVE fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je neko vrijeme uživala u plodovima slave proizašle iz fotografije nastale tijekom njenog uhićenja, Amerikanka Meagan Simmons ipak je odlučila da je jedna web stranica pretjerala s korištenjem sporne fotografije.

Njeno je ime Meagan Simmons, no na internetu je postala poznatija kao 'zgodna zatvorenica' i to zahvaljujući fotografiji koja je nastala u policiji za vrijeme njena uhićenja. Meagan je uhićena 2010. godine zbog vožnje pod utjecajem alkohola te je tada nastala ova prilično laskava fotografija, piše Newser.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Gola bježala po krovu kako bi izbjegla uhićenje!

Iako je Meagan neko vrijeme uživala u novostečenoj internetskoj slavi ipak je odlučila povući crtu. Naime, stranica Inmatecheck.com koja služi za provjeru kriminalne prošlosti pojedinaca iskoristila je dotičnu fotografiju bez njena dopuštenja uz opis 'Ponekad one zgodne i nisu potpuno nevine'.

Fotografije nastale tijekom uhićenja javno su dostupne, no na kraju krajeva ipak spadaju pod intelektualno vlasništvo i potrebna je dozvola za korištenje, rekao je Meaganin odvjetnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene