Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obožava vodu

VIDEO 'Željela sam biti sirena, pa sam to i postala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoge djevojčice maštaju o tome da plivaju sa sirenom ili je upoznaju, a Linden Woldert napustila je svoj posao kako bi postala upravo to - sirena.

Linden Wolden toliko voli vodu da je u njoj odlučila nastaviti svoju karijeru i postati sirena. 'Uvijek me privlačila voda. Uvijek sam njome bila fascinirana, ne samo zbog životinja koje ondje žive, već zbog toga što sam se osjećala ugodno plivajući', rekla je Linden, piše Yahoo News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Nakon uredskog posla koji je obavljala, Linden je željela malo više pustolovine u svom poslu. Kako se već privatno bavila ronjenjem odlučila je svoj hobi pretvoriti u posao. 2005. godine počela je raditi kao sirena i nikada kaže, nije požalila.

>> Kako bi vi reagirali da ulovite seksi sirenu?

Ova 32-godišnjakinja voljela je film 'Mala sirena' i cilj joj je bio snimiti dokumentarac o životu u moru. Dok je Allanu Holtu, stručnjaku za specijalne efekte pomagala s jednim glazbenim videom koji je sniman pod vodom, spomenula mu je da je uvijek željela rep sirene, ali ne zna gdje bi ga mogla pronaći.

Tako je on za nju napravio hidrodinamični rep, 15 kilograma težak i gotovo dva metra dugačak. 'Na tlu izgleda glomazno, ali namijenjeno mu je da bude u vodi', ispričala je.

Sada ima nekoliko repova, a dah u vodi može zadržati pet minuta, što njezin performans čini realističnim. 'Svaki se dan osjećam sve više kao prava sirena', rekla je Londen koja je nastupila i na zabavama slavnih poput Jessice Albe, Justina Timberlakea i Shie LeBouf.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene