Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOGUĆE JE !

Zavodljiva i zanosna figura poput pješčanog sata za tren oka

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Imate masne naslage oko trbuha koje vam smetaju? Uske haljine koje prate liniju tijela su za vas nepoznanica? Želite se zategnuti bez gladovanja, odricanja, vježbanja i iscrpljivanja i u kratkom roku?

 Nije nemoguće! Tisuće žena su se uvjerile da je moguće imati ravan trbuh, oblikovanu stražnjicu i struk u par sekundi. Jedna od njih je i mlada nevjesta Anita koja je za svoje vjenčanje ipak uspjela ući u vjenčanicu iz snova.

„Znala sam da se vjenčanje bliži, ali je moj karakter jednostavno bio preslab da bih se odrekla hrane i smršavjela makar 3-4 kg. Nije da sam imala previše kilograma viška, ali ono najgore… Obujam struka i naslage na trbuhu su mi kvarili cjelokupan izgled. Vjenčanica o kojoj sam oduvijek sanjala i u kojoj sam željela reći 'da' svom odabraniku jednostavno nije to opraštala. Bilo je ili smršavjeti, ili naći drugu vjenčanicu… Bar sam tako mislila u tom trenutku, ali zapravo sam bila u krivu“, iskrena je Anita.

PR PR

Otkriće koje joj je omogućilo liniju poput pješčanog sata

Dok je Anita pokušavala naći rješenje da brzo smršavi jer joj je ostalo još samo tjedan dana do svadbe, nije ni slutila da njena kuma priprema najveće iznenađenje njenog života.

„Znala sam koliko joj je stalo da se vjenča baš u toj vjenčanici i željela sam joj pomoći da to i ispuni. Vidjela sam da nema ništa od njenog mršavljenja jer je od nervoze još više jela, pa sam se dala u potragu za drugim opcijama. Baš u trenutku kada sam mislila da nema rješenja, naletjela sam na MovieBody, steznik koji je obećavao baš ono što je Aniti trebalo. Nisam oklijevala niti sekunde, već sam ga odmah naručila i za nju i za sebe, i nadala se da će stići na vrijeme“, ispričala je Anitina kuma Danijela.

Ovaj klik je, kako obje djevojke kažu, promijenio cijeli tok vjenčanja. Kada su nakon 2 dana steznici stigli na Danijelinu adresu, jedan je odmah odnijela Aniti.

„Čim sam ga isprobala, znala sam da je to upravo ono što mi je trebalo. Ispod njega trbuh se gotovo nije ni vidio, struk je izgledao kao kod modela, nije se ocrtavao ni ispod čega, a ni nakon 3 sata nošenja nisam uopće osjetila da me steže i smeta mi. Nije bilo sretnije osobe od mene u trenutku kada sam shvatila da ću se vjenčati u svojoj vjenčanici iz snova, na čemu mogu zahvaliti svojoj najboljoj prijateljici i MovieBodyju“, ushićeno je ispričala Anita.

PR PR

Moćni steznik drži zanosne obline pod kontrolom

Možete provoditi sate u teretani, odreći se slatkiša i hrane koju volite, ali naslage na trbuhu i dalje ostaju, a stražnjica je obješena. Možete to sakriti širokim majicama i haljinama, šlampavim džemperima i dugim sakoima, ali što kada trebate obući haljinu koja prati liniju tijela, uske hlače koje pokazuju stražnjicu ili pripijenu majicu koja ne oprašta naslage? Onda je vrijeme da se poslužite malim trikovima baš poput Anite.

Jednodijelni steznik MovieBody stiže upomoć! Nevidljiv i udoban, ovaj steznik će oblikovati vašu figuru za tren oka. Obucite ga ispod bilo koje odjeće, neće se ocrtavati, spadati niti vam stvarati nelagodu. Praktički je nevidljiv i nitko neće znati tajnu vaše savršene figure, a vi ćete itekako primijetiti :

- struk će izgledati uži i zavodljiviji
- naslage na trbuhu nestat će
- stražnjica će biti podignuta i zanosna
- imat ćete figuru pješčanog sata
- sve to u samo nekoliko sekundi koliko je potrebno da ga obučete.

Udoban i nježan steznik je iznimno funkcionalan, kvalitetan, udoban i lijepo prianja uz tijelo! Prozračan je, ne steže i ne zaustavlja cirkulaciju, a djeluje magično. Možete ga nositi cijeli dan, nećete ni osjetiti da ga imate a rezultati će biti vidljivi. Također, koža se ispod njega ne znoji i ne iritira.

Zahvaljujući ovom stezniku više neće biti odjeće koju ne nosite jer se u njoj osjećate nelagodno. Više nećete birati haljine koje prikrivaju nedostatke, već haljine koje vam se sviđaju – i sve će vam one savršeno pristajati.

Proizvođač otkriva u čemu je tajna steznika

Napredna tehnologija i inovativni materijali kombinirani sa znanjem i iskustvom rezultirali su nastankom MovieBody steznika. U želji da svim damama omoguće da se osjećaju zanosno i atraktivno i nose što god požele, proizvođači steznika su se upustili u višegodišnje istraživanje i testiranje. Želja im je bila stvoriti ono što je danas potrebno svakoj ženi – instant pomoć za oblikovanje figure. Bilo je mnogo izazova pred kojima se ovaj uporni tim našao, ali svi su uspješno savladani i nastao je steznik koji danas tisuće žena nose sa zadovoljstvom.

Visoka razina udobnosti tijekom nošenja, dobro prianjanje uz tijelo i tense-up materijal bili su ključni za nastanak ovog visoko funkcionalnog steznika. Ono čime se proizvođač posebno ponosi jest kvalitetna izrada jer će ovaj steznik godinama izgledati kao nov, čak i uz svakodnevno nošenje. Ne postoji ograničenje za njegovo nošenje. Udoban je i ugodan za kožu pa ga možete nositi 24 sata dnevno, nema vidljive rubove i ne ocrtava se pa je pogodan za bilo koji komad odjeće i ne klizi niz tijelo te je stoga idealan za sve prigode jer ćete se u njemu uvijek osjećati i izgledati sjajno.

PR PR

Must have komad u ormaru svake dame

MovieBody steznik osvaja sve žene jer im ispunjava snove i čini da u svakom komadu odjeće izgledaju zanosno, atraktivno i poželjno. Izrađen je prema najvišim standardima i nikad vas neće razočarati. Ima trostruko djelovanje jer smanjuje trbuh, sužava struk i podiže stražnjicu. Nezaobilazan je komad odjeće u ormaru svake dame jer će vas poštedjeti muke oko izbora odjeće i skrivanja nedostataka.

Osim svih navedenih prednosti, ovaj steznik ima još jednu s kojom se malo koji drugi može pohvaliti – pristupačan je za svačiji džep! Uz njegovu nisku cijenu, čitatelje ovog članka čeka i dodatni popust ako se odluče za vitku i zanosnu figuru za tren oka. Narudžbom MovieBody steznika danas dobivate 50% popusta.

Pažnja: MovieBody steznik ne možete nabaviti u običnim trgovinama. U ovoj vremenski i količinski ograničenoj ponudi, može biti vaš po dvostruko nižoj cijeni. Ne propustite priliku za postizanjem zanosne figure za tren oka, već ga naručite odmah!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene