Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zanimljiva karta svijeta: Je li Hrvatska u nečemu bolja od drugih?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
William Samari, Ray Yamartino i Rafaan Anvari kreirali su zabavnu kartu svijeta koja prikazuje ono što svaka od zemalja radi bolje od drugih.

William Samari, Ray Yamartino i Rafaan Anvari kreirali su, tvrdi Business Insider, predivnu kartu svijeta, koja prikazuje ono što svaka zemlja radi bolje od svake druge zemlje. Informacije su prikupili iz više različitih izvora. Anvari priznaje da se neki zaključci poput onog da Mianmar vodi svijet u govorenju burmanskog čine glupima, ali kaže - to je na kraju istina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zima zima, zube ima Zimski uvjeti iznenadili mnoge: Kako se sa snijegom i hladnoćom nose europske zemlje u kojima su uvjeti ekstremni? Slika nije dostupna Al Gore najavio koncerte za spas zemlje

VIDEO Maleni Amerikanac (5) zna sve o bivšoj Jugoslaviji!

Na popisu se našla i Hrvatska koja, sudeći prema karti, ne prednjači u ničemu. Možda je tako i bolje s obzirom da susjedna Bosna i Hercegovina vodi u broju mina, a Slovenija kasina.

Srbija se istaknula vaterpolom, a Finska ispijanjem kave. Rusi su se istaknuli zahvaljujući nuklearnim bojevim glavama, ali i malinama, a mjesto su dobile i turske marelice.

SAD prednjači u izjedanju hot dogova, te padanju s kreveta i stolica. Venezuela je zemlja koja ima najviše miss universea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene