Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

William Samari, Ray Yamartino i Rafaan Anvari kreirali su zabavnu kartu svijeta koja prikazuje ono što svaka od zemalja radi bolje od drugih.


William Samari, Ray Yamartino i Rafaan Anvari kreirali su, tvrdi Business Insider, predivnu kartu svijeta, koja prikazuje ono što svaka zemlja radi bolje od svake druge zemlje. Informacije su prikupili iz više različitih izvora. Anvari priznaje da se neki zaključci poput onog da Mianmar vodi svijet u govorenju burmanskog čine glupima, ali kaže - to je na kraju istina.

VIDEO Maleni Amerikanac (5) zna sve o bivšoj Jugoslaviji!

Vezani članci Život u koronakrizi u Francuskoj, ilustacija Broj zaraženih u svijetu prešao 23 milijuna, više od polovice umrlih od koronavirusa u samo četiri države Wuhan Nestvarne scene: Tisuće ljudi u vodenom parku u gradu iz kojeg je krenula pandemija korone

Na popisu se našla i Hrvatska koja, sudeći prema karti, ne prednjači u ničemu. Možda je tako i bolje s obzirom da susjedna Bosna i Hercegovina vodi u broju mina, a Slovenija kasina.

Srbija se istaknula vaterpolom, a Finska ispijanjem kave. Rusi su se istaknuli zahvaljujući nuklearnim bojevim glavama, ali i malinama, a mjesto su dobile i turske marelice.

SAD prednjači u izjedanju hot dogova, te padanju s kreveta i stolica. Venezuela je zemlja koja ima najviše miss universea.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook