Obavijesti Video Pretražite Navigacija
WUSTENROT OSIGURANJE

Za život bez iznenađenja

PR
PR
Životno osiguranje spada u kategoriju najodgovornijih odluka koje u životu možete donijeti.

Životni scenariji su nepredvidljivi i jedinstveni, kako dobri tako i oni loši. Briga za vlastitu budućnost i budućnost svoje obitelji, važna je poput brige za zdravlje i održavanja kvalitete svakodnevnog života. Povjerenje u javni mirovinski sustav već dugo vremena s razlogom kopni, a isto se iako sporije dešava i sa sustavom javnog zdravstvenog osiguranja. Budućnost sa sobom donosi predviđene i nepredviđene potrebe. Lijepe stvari u budućnosti uglavnom su prijelomni događaji u životu pojedinca i njegove obitelji, okoline.
Punoljetnost, matura, diploma, zaposlenje, vjenčanje, rođenje djeteta, kupnja prve nekretnine, selidba, promjena posla, napredovanje na poslu, podizanje i školovanje djeteta, adaptacija kuće ili stana…

Pročitajte i ovo Umirovljenici, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) POTPISALO I 56 ZASTUPNIKA Hrvatska stranka umirovljenika prikupila više od 50 tisuća potpisa protiv poskupljenja dopunskog zdravstvenog Slika nije dostupna "Vidio sam problem" Premijer se pohvalio rastom mirovina, ali umirovljenici nisu zadovoljni

PR PR

Ovi događaji kod odgovorne, punoljetne, zaposlene osobe trebaju biti okidač za razmišljanje o ugovaranju životnog osiguranja.
Mala mirovina i nemogućnost održavanja razine kvalitete života po umirovljenju; nezgoda bilo koje vrste koja može prouzročiti privremenu ili trajnu nesposobnost za rad, pa čak i za obavljanje normalnih životnih funkcija; invaliditet; liječenje i boravak u bolnici; kritične bolesti i stanja prouzrokovana bolestima, stanja su i životne situacije koje iziskuju dodatne i svakim danom sve veće troškove za potencijalnog osiguranika i posredno njegovu obitelj i užu okolinu, ovisno o njegovoj stvarnoj situaciji. Najteže direktne i indirektne posljedice po obitelj ili okolinu potencijalnog osiguranika prouzročit će njegova smrt.

Dvije ključne riječi koje se povezuju uz životno osiguranje jesu budućnost i sigurnost – «sigurnija budućnost». Ona je prepuštena na izbor pojedincu, prilagođena njegovim mogućnostima s obzirom na visinu njegovih primanja. Pravovremena odluka o sklapanju ugovora o životnom osiguranju bitan je dio kulture odgovornog ponašanja prema onima do kojih nam je stalo, prema sebi samima i u kontekstu odnosa prema novcu. Wustenrot životno osiguranje d.d. mudar je izbor kvalitetnog životnog osiguranja.

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene