Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Young Heroes – Mijenjamo svijet tako što mijenjamo svoje zajednice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PRIOPĆENJE POVODOM Young Heroes projekta

Helen Doron English škole engleskog jezika za djecu uče djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. Ali to nije sve što mi radimo. Učimo djecu i važnim životnim vrijednostima kao što su pažnja i briga o drugim ljudima, njihovoj zajednici i svijetu koji ih okružuje, kako bi postali bolji građani svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Donacija za SOS telefon za potporu dojenju Slika nije dostupna Promotivan tekst Helen Doron English: Učenje mora biti zabavno

Cilj projekta Young Heroes je potaknuti djecu da oslobode svoje unutarnje junakinje i junake i spoznaju koliko su uistinu moćni!

Planirani projekti širom Hrvatske uključuju:

• Zagreb, Zaprešić i Velika Gorica – uređenje dječjih igrališta (sadnja cvjetajućih grmova, bojanje dasaka na klupama, čišćenje otpada, bojanje “vlakića” I “ljuljački”); prikupljanje knjiga i slikovnica za potrebe gradskih knjižnica i bolnica, djeca educiraju drugu djecu o pravilnom ponašanju sa životinjama, prikupljanje donacija za Kuću ljubavi (smještaj majki i beba bez odgovarajuće skrbi)
• Zadar – prodaja narukvica i sva prikupljena sredstva idu Udruzi za Down sindrom Zadarske županije
• Dubrovnik i Metković - pomoć napuštenim životinjama u Skloništu za životinje na Žarkovici, a time i poticanje djece na ljubav i brigu za životinje.
• Vinkovci – prodajna izložba za Udrugu Bubamara i njhov projekt Buba Bar -ekstra kromosom za ekstra kavu
• Rijeka – uređenje parkova
• Split – Čišćenje Marjan park šume
• Osijek, Slavonski Brod – izrada kućica za životinje u azilu
• Bjelovar, Koprivnica i Varaždin – izrada mobilnih knjižnica u suradnji s Udrugom za odrasle osobe s mentalnom retardacijom
• Cres i Lošinj – azil za životinje
• Samobor – Pen pals projekt u suradnji s Domom za starije osobe

Najbitnije je naglasiti da će glavni nositelji ovog projekta biti djeca, naši heroji!

Naravno, u svemu tome potrebna nam je pomoć roditelja te vas molimo da se uključite na način da budete pomoć, podrška i motivator kako bismo zajedno ostvarili ovaj projekt.

Donacije za projekt, sponzorstva, ideje, pronalaženje sudionika, prijatelja, pomoć u organizaciji i provedbi - sve je dobrodošlo i veselimo se svim idejama i pomoći! Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona: 091 2514 430 (Danijela Haralović)

Prijavite se na našoj web stranici: http://helendoron.hr/young-hero, na mail: croatia@helendoron.com i priključite nam se! Be a hero!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene