Vipnet postao član humanitarne trkačke zajednice


 Hrvatsko izdanje globalne utrke Wings for Life World Run po treći put će se održati u Zadru i to 8. svibnja 2016. Humanitarni karakter utrke ujedinjava cijeli svijet u trčanju kako bi se prikupila sredstva za izlječenje ozljeda leđne moždine, kojih se godišnje dijagnosticira preko 130 tisuća. Sudjelovati mogu svi – profesionalci i rekreativci, ali i osobe u kolicima, a zanimljivo je da utrka u cijelom svijetu započinje u istom trenutku, neovisno o vremenskim zonama. Neobični koncept podrazumijeva presretačko vozilo koje postaje pokretna ciljana linija jer se kreće za trkačima, a u trenutku kad ih pretekne i očita čip na njihovom startnom broju, individualni rezultat šalje na globalnu rang ljestvicu.

Vezani članci PR Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Novi član ove ugledne trkačke zajednice nedavno je postao Vipnet koji će hrvatsko izdanje utrke podržati u ulozi generalnog sponzora. Gost svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora bio je naš proslavljeni gimnastičar Marijo Možnik, ujedno i ambasador utrke, koji će također trčati u Zadru za one koji ne mogu. Osim financijskog doprinosa, Vipnet će organizacijskom timu utrke pružati i konvergentne telekomunikacijske usluge a utrci će se pridružiti i zaposlenici Vipneta Ukupna vrijednost sponzorstava i kotizacija za sudjelovanje namijenjena je financiranju najsuvremenijih istraživanja na renomiranim institutima diljem svijeta s ciljem pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.