Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wi-Fi koji ne poznaje prepreke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Mikulec otkriva da zbog dobrog signala ipak ne treba rušiti zidove

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lider u telekom sektoru ima novu uslugu Vipnet prvi u Europi korisnicima ponudio SMS Službu za korisnike Slika nije dostupna Bilo kad i bilo gdje Pomoću GPS-a možete pratiti svoj vozni park

Snaga Wi-Fi signala unutar doma nerijetko diktira naše kućne rituale i tjera nas da se prilagođavamo fizičkoj lokaciji routera. To nam ne odgovara jer na svojim pametnim telefonima, tabletima i laptopima želimo surfati bez ograničenja gdje god želimo.

Da traganje za Wi-Fi signalom po kući ili prostranom stanu nije nimalo zabavno, pokazala nam je i Mirjana Mikulec u specijalnom izdanju svoje popularne emisije. Omiljena domaća dizajnerica interijera savjetuje na koji način možemo ''open space'' trend primijeniti u uređenju doma i tako rušenjem zidova riješiti problem s Wi-Fi signalom u različitim dijelovima stambenog prostora.

Srećom, s pojačivačem signala problema više nema, a dom napokon postaje naša oaza mira. Zidove ne moramo rušiti, a svoju privatnost možemo zadržati korištenjem Wi-Fi pojačivača signala koji Vip ima u ponudi.

U novoj ponudi Vipnet korisnicima koji ugovore Fiksni Trio paket nudi Wi-Fi pojačivač signala po simboličnoj cijeni, s čime dobivaju stabilan signal u svakom kutku stana. Uz Fiksni Trio (Internet+TV+telefon) očekuje vas i atraktivna ponuda mobilnih tarifa s posebnim popustom.

Izaberite Fiksni trio paket za 205 kuna mjesečno u kombinaciji s mobilnim tarifama Bez Granica+, a uz D-Link pojačivač Wi-Fi signala za samo 9 kn uživajte u odličnom signalu u svakom kutku doma.

Saznajte više o Fiksnom Trio paketu i odaberite Wi-Fi koji ne poznaje granice.

Nazovite odmah 0800 13 13 ili posjetite www.vipnet.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene