Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo kad i bilo gdje

Pomoću GPS-a možete pratiti svoj vozni park

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svakom trenutku znati gdje vam se nalaze vozila, to je cilj svake tvrtke koja želi manje troškove i bolje poslovanje. Pomoću inovativnog kompjuterskog sučelja, kretanje vozila moguće je pratiti na ekranu.

'Usluga Vip auto N, nova je Vipnetova usluga, koja omogućuje korisnicima praćenje vozila putem GPS tehnologije', objasnio nam je Alen Ranilović iz Vipneta. Dakle, riječ je o mobilnoj jedinici smještenoj u vozilu, koja putem mobilne mreže odašilje podatke o vozilu, a koje je korisnik u mogućnosti primati u svakom trenutku. Uređaj se može ugraditi i u armaturu vozila, čime je potpuno nevidljiv.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi Slika nije dostupna Wi-Fi koji ne poznaje prepreke

Usluga je testirana na razne načine, kod više korisnika. Na sučelju je moguće pratiti detaljnu statistiku, poput prijeđenih kilometara, a sustav funkcionira i u inozemstvu. Očito je, prednosti nadzora su višestruke. 'Ono što je bitno za reći da Vipnet 24/7 podršku korisnicima, i da je Vipnet prvi i jedini koji je tu uslugu doveo na tržište', zaključio je Ranilović. Cijena mobilne jedinice iznosi 491 kunu, a mjesečna pretplata za uslugu 112 kuna. Prvih 30 dana korištenje usluge besplatno je za sve korisnike.

Emisiju Automotiv možete gledati u njedjeljnom jutarnjem terminu Nove TV.

Više informacija na www.vipnet.hr .

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene