Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo gdje su se radnici kupali

VIDEO Bahatost koja je izazvala skandal!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je ruska mljekara zatvorila svoja vrata nakon što je u javnost procurila fotografija radnika koji se zabavljaju na radnom mjestu.

Ruska je mljekara zatvorila vrata na 3 mjeseca nakon što je u javnost dospjela fotografija radnika koji su sudjelovali u potpuno nehigijenskoj zabavi na radnom mjestu. Naime, njih je petero ušlo u stroj za obradu mlijeka te se okupalo.

Pročitajte i ovo Davor Adžić, proizvođač mlijeka NAJVEĆI KOOPERANT Šok u Slavoniji ne jenjava: Uz radnike Megglea upitna je i egzistencija 340 proizvođača mlijeka Slika nije dostupna 'Mliječna diplomacija' Slavni vođa u potrazi je za još jednim 'smradom'

Zbog objave fotografije, ali i videa na jednoj od društvenih mreža, regionalne su vlasti u gradu Omsku izdale zahtjev za privremenim zatvaranjem tvornice i trenutnu inspekciju.

FOTO Novi hit među selfijima: Omotavaju glavu selotejpom

Objavljene snimke i fotografije prikazuju petoricu zaposlenika mljekare kako se kupaju u aparatu za mješanje mlijeka te se istim prskaju. Navodno se ovaj incident dogodio na Novu godinu, prenosi LA Times.

'Istragom je utvrđeno kako su se radnici kupali u aparatu za izradu sira i sirnih proizvoda što upućuje na ozbiljno kršenje sanitarnog kodeksa', rekla je Marina Boyko, zamjenica načelnika sanitarne inspekcije u Omsku.

Detektiv postao zvijezda Facebooka: Fotografija podijeljena preko 20.000 puta!

Nakon što su se fotografije proširile diljem Rusije, stanovnici su prestali kupovati proizvode ove tvrtke što je značilo velike gubitke. Osim kupanja u mlijeku na snimci su i radnici koji u kratkim hlačama, bez radnog odjela, okreću sirne mase, te se pritom vidno dobro zabavljaju, dok se mlijeko razlijeva po podu.

Avanturu koju ovi radnici neće nikada zaboraviti, zbog toga što im slijede zaslužene tužbe, pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene