Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebna poslastica

VIDEO: U Kini jedu iPhone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinezi su potpuno ludi za Appleovim proizvodima. Novi iPhone i novi iPad kod njih su pravi hit, toliko velik, da su ga spremni i pojesti.

Amerikanka kineskog porijekla Carol Chow u središtu Pekinga ima luksuznu slastičarnicu 'CCSweets', u kojoj zaljubljenici u iPhone i iPad svoju glad za Appleovim perjanicama mogu utažiti doslovce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Torte, kolači, štrudle... 'Slatki gušti'- festival za sve ljubitelje slatkog! Slika nije dostupna Priča o uspjehu Nikad nije kasno za uspjeh: Radi u Elektri i otvara slastičarnicu

Carlo u svojoj slastičarni nudi kolače u obliku iPhona i torte u obliku iPada, a početna cijena iPhone kolača je 35 dolara. 'Počela sam izrađivati deserte u obliku iPhona i iPada, jer su vrlo popularni u ovom trenutku. Mnogi ih žele ali si ih ne mogu priuštiti. Smatram da zabavno raditi slastice na tu temu. Mogu ih i raditi po narudžbi, s različitim porukama na ekranu', rekla je za Reuters Chow.

Ona za izradu tih slastica koristi isključivo uvozne sastojke, jer klijentima želi priuštiti vrhunsku kvalitetu pa otud i poveća cijena kolača. Njezine dizajnerske torte mogu doseći cijenu i do 465 dolara, što je kudikamo veća cijena od običnih slastica u kineskom glavnom gradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene