Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kinezi su potpuno ludi za Appleovim proizvodima. Novi iPhone i novi iPad kod njih su pravi hit, toliko velik, da su ga spremni i pojesti.


Amerikanka kineskog porijekla Carol Chow u središtu Pekinga ima luksuznu slastičarnicu 'CCSweets', u kojoj zaljubljenici u iPhone i iPad svoju glad za Appleovim perjanicama mogu utažiti doslovce.

Vezani članci PR Evo kako možete napraviti kolače kojima nitko ne može reći NE! Slika nije dostupna Volite slatko? Onda definitivno morate otići na...

Carlo u svojoj slastičarni nudi kolače u obliku iPhona i torte u obliku iPada, a početna cijena iPhone kolača je 35 dolara. 'Počela sam izrađivati deserte u obliku iPhona i iPada, jer su vrlo popularni u ovom trenutku. Mnogi ih žele ali si ih ne mogu priuštiti. Smatram da zabavno raditi slastice na tu temu. Mogu ih i raditi po narudžbi, s različitim porukama na ekranu', rekla je za Reuters Chow.

Ona za izradu tih slastica koristi isključivo uvozne sastojke, jer klijentima želi priuštiti vrhunsku kvalitetu pa otud i poveća cijena kolača. Njezine dizajnerske torte mogu doseći cijenu i do 465 dolara, što je kudikamo veća cijena od običnih slastica u kineskom glavnom gradu.