Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanjao to cijeli život

VIDEO: U jednom danu vjenčao se s četiri žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S četiri žene u jednom danu vjenčao se Južnoafrikanac Milton Mbhele i pri tom izjavio da je o tome sanjao cijeli život.

Tijekom posebnog obreda, održanog jučer u Weenanu, kojem je prisustvovalo stotine ljudi vjenčao se lokalni moćnik Milton Mbhele i to s čak četiri žene. Zakon Južne Afrike dopušta tradicionalne poligamijske brakove koji su uobičajeni kod nekoliko plemena, ali simultana su vjenčanja, poput ovoga, rijetka. Skupno vjenčanje mnogi su protumačili kao njegovo razmetanje moći, ali 44-godišnji Mbhele tvrdi da se radi upravo o suprotnom - skupnom proslavom može se, kaže, uštedjeti novac. Tradicionalno vjenčanje planirano je za danas kada će se službeno razmijeniti pokloni između supružnika te njihovih obitelji, javlja AP.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku''

Bračne vode Mbheleu nisu strane. On je već u braku s Thobile Vilkazi 12 godina i ima 11 djece, ali nije želio otkriti tko su njihove majke. 'Želim da ona bude sretna', kaže Vilkazi, prva supruga o posljednjoj supruzi. Vilkazi je od Mbhelea dobila zlatni ručni sat i suprugu je zahvalila što ju je oženio još jednom. Njegove 'srednje' supruge, kao ih sam opisuje, su Zanele Langa i Happiness Mdlolo, obje 24-godišnjakinje. Posljednja je 23-godišnja Smangele Cele koja kaže da se veseli braku, čak i ako to znači da će ga morati dijeliti. Supruge će živjeti odvojeno, a Mbhele će se seliti od jedne do druge.

Vjenčanje jednog muškarca i četiri žene možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene