Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjećate li se zgodne djevojke koja je 10 sati hodala New Yorkom i kojoj su na svakom koraku dobacivali muškarci? Pogledajte što se dogodilo kad je u minici djevojka šetala Mumbaijem.


Nakon što su u Indiji vidjeli spomenuti video iz New Yorka, tim indijskog IndieTubea odlučio je napraviti svoju verziju tog videa, ali u Mumbaiju. Za tu prigodu, zamolili su djevojku Pooju Singh da u majici bez rukava i minici prošeta Mumbaijem.

Vezani članci Muškarac koji tuče ženu, ilustracija (Getty Images) Dom je najopasnije mjesto za žene: "Svakih sat vremena 6 žena ubije netko koga su poznavale" Izgorjeli restoran u Mumbaiju (Foto: AFP) Mumbai: Uhićeni voditelji restorana u kojemu je u požaru poginulo 14 osoba

Najgore što je kamera zabilježila jest tu i tamo eventualni duži pogled nekog muškarca prema njoj i to je sve. 'Čak niti jedan incident zlostavljanja nije se dogodio na ulici u gradu s raznolikom kulturom, demografijom i ekonomijom', stoji u odjavnoj špici videa.

VIDEO Hodala 10 sati ulicom i sve snimala skrivenom kamerom

No Mumbai nije New York, a kulture ta dva velegrada nisu isto tako usporedive, no činjenica ostaje da je Shoshani Roberts u New Yorku u više od 100 puta bila u situacijama na rubu incidenta, dok se Pooji Singh ništa slično nije dogodilo, prenosi Daily Mail.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook