Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svima bilo previše

VIDEO Seks na plaži: Prvi put nitko nije reagirao, no drugi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nepristojnog i ujedno zabranjenog ponašanja, seksa na javnom mjestu, na plaži Cortez u Bradenton Beachu na Floridi, par je uhićen.

Zbog seksa na javnom mjestu, na plaži Cortez u Bradenton Beachu na Floridi, pred očima nekolicine kupača, među kojima je bila i četverogodišnjakinja, dvadesetogodišnja Elissa Alvarez i devetnaest godina stariji Jose Benny Caballero su uhićeni.

Pročitajte i ovo Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru Slika nije dostupna Senzacionalan ulov FOTO Mladić prikovan za kolica ulovio golemog morskog psa!

FOTO Nisu se mogli suzdržati: Dva para fotkana u akciji na parkiralištu noćnog kluba!

'To je trajalo oko 25 minuta', rekao je jedan od kupača koji se tog dana našao na plaži, svoje ime nije htio otkrivati, no snimku koju je snimio mobitelom, koja dokazuje ovaj zabranjeni čin ovog para, predao je policiji, piše NY Daily.

'Ovdje živim od 1978. godine, svakodnevno odlazim na plažu, no takvo što još nikad nisam doživjela', rekla je još jedna svjedokinja.

Iako je na plaži bilo kupača, nitko nije alarmirao policiju. Kako navode, par je nakon seksa odlučio zaplivati, a potom su se vratili i zaspali na svojim ručnicima. 'Mislili smo da su mrtvi, no onda su se probudili, najprije su se samo mazili, a potom ponovno počeli s onim stvarima', rekao je jedan od kupača na koji je bio na Cortez plaži tog dana.

Tulumarenje, alkohol, droga, golotinja, seks... Znate li što je „Spring Break“?

No prije nego je par po drugi puta 'odradio' posao, majka četverogodišnjakinje koja se kupala u moru, samo nekoliko metara od Elisse i Bennya, pozvala je policiju.

39-godišnji Caballero, američki fitnes trener, prošle je godine izašao iz zatvora nakon odsluženih 8 godina zbog kriumčarenja kokaina i njegova 20-godišnja partnerica uhićeni su na plaži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene