Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tik do obale

VIDEO Dva morska psa u plićaku, dijete panično vikalo: "Mama, izađi iz mora!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
"Izlazi! Izlazi iz mora!" urlao je i zapomagao dječji glas dok su dva morska psa plivala u plićaku pješčane plaže.

Morski psi nisu nikakva novost na jugoistočnoj obali SAD-a, ali njihova sve učestalija pojava u plićacima izaziva sve veću zabrinutost među kupačima.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Slika nije dostupna Senzacionalan ulov FOTO Mladić prikovan za kolica ulovio golemog morskog psa!

Nakon što su prošlog tjedna prijavljena dva ugriza morskog psa u Jacksnovilleu na Floridi, ubrzo je osvanula nova snimka ovih predatora, koji su se ovaj put približili tik do obale. Nasreću, ovaj put nije nitko stradao, iako se može zaključiti da je u tom trenutku netko bio u moru budući da je dječji glas u panici vikao: "Izlazi iz mora!"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pružena joj liječnička pomoć Novi napad morskog psa na ljude: Ronila je kako bi vidjela modrulje, iznenadio ju ugriz za nogu

Pročitajte i ovo Eugene Finney pogledajte kako Bizarni slučaj na poznatoj plaži: Morski pas napao muškarca i spasio mu život. "Zagrlio bih ga"

Ove godine, upozoravaju stručnjaci, učestalija pojava ovih predatora na obalama Floride može se pripisati nešto višim temperaturama mora, a neke će plaže, javlja Daily Star, biti zatvorene na neko vrijeme.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene