Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u podzemnoj

VIDEO Pogledajte čime je ova djevojka zaradila brutalnu šamarčinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isprva je podnosio njeno zanovijetanje i napade, ali u jednom trenutku je pukao i složio je jednim šamarom.

Četiri su osobe uhićene zbog incidenta u njujorškoj podzemnoj željeznici kad je muškarac ošamario ženu nakon čega je izbila opća tučnjava. Dramatična snimka sukoba pojavila se na YouTubeu te je do sada pogledana gotovo četiri milijuna puta.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

Incident je započeo kada je 21-godišnja Danay Howard počela izazivati 25-godišnjeg Jorgea Penu zbog kožne jakne koju je imao na sebi. Kako je ona urlala na njega, njeno drušzvo ju je ohrabrivalo i pljeskalo.

Vijećnici poručili Kalmeti: 'Svaki kriminalac može biti gradonačelnik'

Pena je isprva trpio, smješkao se i kimao glavom. Svađa je prerasla u fizički sukob kad je 21-godišnjakinja napala Penu štiklom na što je on odgovorio šamarčinom. Ubrzo su se umiješali i njihovi prijatelju te su se razbacali po cijelom vagonu vlaka.

Uz Penu i Danay uhićeno je još dvoje njenih prijatelji koji su kao i Pena optuženi za nedolično ponašanje i lakši napad, a Danay je osuđena za teži napad jer je udarila Penu štiklom što se smatra oružjem u ovom slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene