Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u Španjolskoj

VIDEO Meteor strave: 'Ogromni NLO spušta se na Zemlju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uplašeno stanovništvo Španjolske alarmiralo je policiju, koja je iznijela informacije o velikom broju primljenih prijava o uočenom NLO-u.

Svi oni koji su se našli na tlu Španjolske u nedjelju ujutro mogli su svjedočiti nevjerojatnom nebeskom prizoru - preko osam regija diljem Španjolske preletio je meteor koji je osvijetlio nebo.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje"

Asteroid prolazi pokraj Zemlje na sigurnoj udaljenosti

Ova 'Zvjezda padalica' koja je mnoge oduševila za sobom je ostavila trag dima. Meteor je bio najvidljiviji na nebu iznad Barcelone u nedjelju ujutro oko 7 sati.

Uplašeno stanovništvo Španjolske alarmiralo je policiju koja je iznijela informacije o velikom broju primljenih prijava o uočenom NLO-u na nebu iznad Španjolske.

Ljudi su masovno zvali policiju kako bi prijavili leteći svemirski brod. Kazali su da se 'veliki NLO spušta na Zemlju', a neki su čak vidjeli posadu svemirskog broda.

 

 

Nije ovo jedini meteor koji je prelijetao Zemlju proteklog vikenda. U subotu navečer na tlo Nikaragve je pao meteorit koji je za sobom ostavio krater promjera 12 metara.

Kako je prelijetanje meteora izgledalo, pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene