Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Festival tetovaža

VIDEO: Oslikavanje tijela sve popularnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tetovaže su prisutne među ljudima već tisućama godina, no upravo su ih mlađe generacije ponovno otkrile i učinile popularnima.

Ljubitelji oslikavanja tijela okupili su se na festivalu u Bangkoku kako bi razmijenili iskustva i pohvalili se svojim uracima. Tatoo umjetnici iz cijelog svijeta tri su dana učili nove metode i usavršavali svoje znanje. Održana su brojna natjecanja, a izabrana je i najbolja tetovaža 2010. godine.

Pročitajte i ovo Tetovaže i vojska - 5 Prestaje biti tabu Pravila u vojsci koja su godinama sprječavala napredovanja sada se mijenjaju: Vojnici podržavaju prijedlog novog ministra obrane Hamasovci su napad počeli na glazbenom festivalu prvi dan sukoba Manekenka preživjela masakr, skrivala se ispod mrtvog dečka: "Činili su užasne stvari. Bio je to ruski rulet"

'Zapadnjački, ali i azijski tattoo majstori ovdje dobiju jedinstvenu priliku vidjeti druge kulture i načine rada koje mogu kasnije primijeniti. Na primjer stil crtanja tajlandskog hrama i japanskog, razne dekorativne motive i slično', rekao je Scott Kelly, tatoo majstor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene