Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdravio Hrvate

Najpoznatiji beskućnik na svijetu voli Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi se sjećamo kako je beskućnik Ted Williams uz malo sreće preko noći postao zvijezda. Bilo je potrebno samo da jedan reporter otkrije njegov nevjerojatan glas. Ted je već stigao i do Hollywooda, a riječi zahvale i ljubavi uputio je i Hrvatskoj.

Novinari Croatian soccer reporta 'ulovili' su Williamsa za izjavu što je on i učinio, no pritom je ipak imao laganih problema s izgovorom.

Pročitajte i ovo Anka Mrak Taritaš (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) 53,2 milijuna Milijuni otišli Crkvi, javio se i GLAS: "HDZ kupuje naklonost crkvenih poglavara. Otimaju čak i europski novac" Anka Mrak Taritaš žestoke poruke GLAS: ''Mađaron Grlić Radman nastavlja sramotiti Hrvatsku'', Orbana nazvali diktatorčićem

>> VIDEO: Beskućnik nevjerojatnog glasa

Jučer je Williams u Hollywoodu predstavio i svoj novi proizvod, 'Golden Voice' milkshake, koji je mješavina sladoleda od vanilije, jagoda, banana i kolačića, a izrazio je i želju odnijeti jedan u Bijelu kuću, odnosno američkom predsjedniku Baracku Obami i njegovoj obitelji.

Obami bi kaže, tad poručio i kako američki san još uvijek živi te da je SAD još uvijek 'zamlja prilika i drugih šansi', prenosi Tedove riječi agencija Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene