Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvlačila ga policija

VIDEO Kako mu je uspjelo zaglaviti u ovome?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca u britanskom gradu Hemel Hempsteadu iz plastičmnog prometnog čunja morala je izvlačiti policija.

Policajci u britanskom gradu Hemel Hempsteadu proteklog su vikenda pozvani na jednu od najbizarnijih intervencija u svojim karijerama.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Jedan je muškarac u šali na sebe preko glave nataknuo plastični prometni čunj, no nakon nekoliko minuta shvatio je da je zaglavio.

>> Motociklist udario u prometni znak i poginuo

Središtem grada bespomoćno je tumarao gotovo dva sata. Prolaznici su, naime, bili uvjereni kako je i dalje riječ o šali.

U konačnici se netko smilovao te nazvao policiju i vatrogasce.

Kada je na mjesto događaja došla policijska patrola, pozornik koji je muškarcu krenuo upomoć prvo se odvalio od smijeha, a onda je nakon nekoliko 'povuci-potegni' poteza uspio izbaviti muškarca.

Identitet hodajućeg prometnog znaka nije objavljen, ali na snimkama spašavanja vidi se da mu boravak pod plastičnim čunjem nije bio pretjerano ugodan. Pokušavao se smješkati, ali lice mu je bilo crveno od vrućine, a možda i od srama.

Telegraph javlja da je prilikom izvlačenja na leđima zaradio nekoliko ogrebotina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene