Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba od 40 minuta

VIDEO i FOTO Pogledajte kakvo čudovište od soma je uhvatio ovaj ribič

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijan je u delti rijeke Po, koja se ulijeva u Jadran, uhvatio soma rekordno monstruozne veličine.

Som težak 127 kilograma i dug 2,67 metara uhvaćen je u Italiji u delti rijeke Po. Uhvatio ga je ribič Dino Ferrari i vrlo lako je moguće da se radi o najvećem somu uhvaćenom na udicu na svijetu, prenose talijanski mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Problematična suša Prijeti nestašica još jedne namirnice u trgovinama: Posebno razočarani bit će ljubitelji tjestenine U Čazmi ulovljen ogroman som - 1 Čudo kod Čazme VIDEO Koja somčina! Ulovio kapitalca od dva metra: "Izvlačio sam ga dvadesetak minuta"

Da bi se svijet uvjerio u autentičnost tvrdnji, Ferrari je snimio i video dok sjedi na obali rijeke s monstruoznim ulovom u naručju. I video i fotografije su više nego impresivni.

Borba s ogromnim somom trajala je 40 minuta, a Ferrari zvijer nije ubio, već ga je nakon fotografiranja i snimanja, vratio nazad u rijeku Po.

Procjenjuje se da je dotičnio som star oko 30 godina, a somovi inače mogu doživjeti i do 50 godina te narasti i do tri-četiri metra dužine, samo što niti jedan takav primjerak nije uhvaćen na udicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene